Werkwijze

Bij MixMasters starten we met een vrijblijvend en open gesprek om al uw wensen in kaart te brengen. Bij een compleet beeld gaat ons R&D team aan de slag met uw product. We stellen ook een indicatieve offerte op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

1. Productontwikkeling

2. Inkoop ingrediënten

3. Verpakking

4. Label- & design

5. Mengen & verpakken

1. Productontwikkeling

Samen creëren wij op basis van uw wensen de beste producten (co-creatie). MixMasters zet in op innovatieve concepten die voldoen aan uw eisen en de eisen van uw klant.

Wij zien het als onze taak om trends en ontwikkelingen in de markt te signaleren en op basis hiervan innovatieve producten te ontwikkelen.

Wij beschikken over een breed scala aan ingrediënten en natuurlijke aroma’s. Hierdoor garanderen wij een goede smaak en structuur bij de ontwikkeling van uw product.

Productontwikkeling
magazijn

2. Inkoop ingrediënten

MixMasters beschikt over een breed netwerk van leveranciers. Hierdoor zijn we in staat om een groot scala aan ingrediënten direct in te kopen. Alle ingrediënten die wij inkopen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Door onze strenge eisen kunnen wij u de hoogste kwaliteit aan producten garanderen.

3. Verpakking

Bij MixMasters kiest u uit een uitgebreid assortiment aan industriële- en consumenten verpakkingsmaterialen. Zo zit er altijd een geschikte verpakking voor uw product bij. De verpakking van uw product is enorm belangrijk voor het succes van uw merk. Consumenten maken o.a. de keuze voor uw product op basis van uw verpakking. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte verpakking voor uw product.

Voorbeeld-meerdere-producten-NL
pexels-photo4

4. Label- & design

Naast het formuleren van een uniek receptuur en uw verpakkingsvraagstuk helpen wij u ook graag met uw unieke labeldesign in de gewenste huisstijl. Uiteraard worden de labels afgestemd op de meest actuele wet- en regelgeving in de markt.

Onze designers helpen u graag met een op maat gemaakt label en een product mockup voor op uw website.

Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven.

5. Mengen & Verpakken

MixMasters mengt haar ingrediënten in een uiterst efficiënt ingerichte meng- en verpakkingsafdeling. Wij beschikken over een variëteit aan mengers waardoor zowel grote als kleine runs efficiënt geproduceerd kunnen worden.

Naast mengen kan MixMasters poeders efficient afvullen in de volgende verpakkingsmogelijkheden:
- Blokbodemzakken (5 kg tot 20 kg)
- Potten (200 gr tot 3 kg)
- Doypacks (300 gr tot 3 kg)
- Sachets (10 gr tot 100 gr)

mengen

Nieuwsgierig naar wat we allemaal kunnen?

Neem direct contact op