MixMasters biedt totaaloplossingen afgestemd op de behoefte van de klant

Klant staat altijd centraal

Uitstekende en betrouwbare dienstverlening

Persoonlijke aandacht

Snelle service

Kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Bij MixMasters is persoonlijke aandacht niet zomaar een streven, maar de dagelijkse werkwijze. MixMasters heeft aandacht voor uw ideeën, doelstellingen en ambities en dat vergt maatwerk. Maatwerk dat bij MixMasters wordt geleverd door specialisten die in samenwerking met u een succesvol product op de markt brengen.

shutterstock_168534275
shutterstock_416644528

Volledig ontzorgen

Bij MixMasters managen wij het gehele productieproces van uw private label producten, zodat u zich volledig en zorgeloos kan focussen op de commerciële bedrijfsvoering. MixMasters biedt haar klanten een totaalconcept met een uitstekende service en persoonlijke aandacht. Wij managen de inkoop van uw grondstoffen; de productontwikkeling; het mengen; en het verpakken van uw producten.

Uitstekende service

Wij streven ernaar om uw product en bedrijf zo succesvol mogelijk te maken en daarbij is een nauwe, eerlijke en open samenwerking in onze ogen van essentieel belang. Wij zullen bij MixMasters altijd klaar staan om met u mee te denken op het gebied van productontwikkeling, innovaties en kostenbesparingen om onze gezamenlijke doelen te kunnen verwezenlijken. Een goede bereikbaarheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. MixMasters komt altijd haar afspraken na en levert snel en op tijd.

shutterstock_113677807
kwaliteit

Kwaliteit

Het leveren van de beste service en kwaliteit staat bij MixMasters voorop. Dit doen wij niet alleen door hoogwaardige grondstoffen te gebruiken, maar ook door strenge veiligheidsmaatregelen in acht te nemen gedurende het productieproces. Tijdens het hele proces worden daarom diverse controles uitgevoerd om aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidsvoorschriften te voldoen. MixMasters werkt volgens de HACCP richtlijnen en is FSSC22000 gecertificeerd. Dankzij deze combinatie bent u verzekerd van de beste productkwaliteit en hoogste productveiligheid.

Nieuwsgierig naar wat we allemaal kunnen?

Direct contact opnemen