Voedingssupplementen verkopen

Wilt u graag voedingssupplementen verkopen en bent u op zoek naar een goede en betrouwbare leverancier? Dan bent u bij MixMasters aan het juiste adres!

Mixmasters is een producent en leverancier van poedervormige voedingssupplementen. Onder voedingssupplementen vallen onder andere proteïne- en dieet shakes, pre/post-workout producten, superfoods, weightgainers en maaltijdshakes.

MixMasters ontwikkelt “unieke” recepturen; verzorgt de inkoop van de grondstoffen; en mengt/verpakt de producten voor bedrijven en merken in Nederland. Bij Mixmasters is het gehele productieproces van ‘productontwikkeling’ tot aan ‘het verpakken in de gewenste verpakking’ in eigen beheer. Dit maakt ons een flexibele productiepartner voor onze klanten.

shutterstock_622744871

Waarom Mixmasters

MixMasters levert op efficiënte wijze maatwerkproducten. Dit in combinatie met een uitstekende service en een grote flexibiliteit maakt dat MixMasters voor u de ideale productiepartner is.

Productontwikkeling

Inkoop van ingrediënten

Mengen

Verpakken

Uw product

Voedingssupplementen verkopen begint bij MixMasters

Het verkopen van voedingssupplementen begint bij MixMasters. Wilt u voedingssupplementen in uw eigen huisstijl en op maat samengesteld? Wij helpen u graag verder.

Bij het op de markt brengen van voedingssupplementen komt behoorlijk wat kijken. Er moet o.a. een uniek receptuur komen met uw productwensen. Geur, kleur, smaak, en unieke producteigenschappen vormen de basis bij de totstandkoming van uw product. Gedurende het hele ontwikkelingsproces wordt er rekening gehouden met wet- en regelgeving. Daarnaast dient het product verpakt te worden in de meest geschikte verpakking, zowel marketing- als product technisch. MixMasters helpt u graag van A-tot-Z bij het lanceren van uw eigen merk!

Hieronder vindt u een opsomming van onze diensten:

 • Productontwikkeling
 • Grondstofinkoop
 • Mengen van poedervormige voeding
 • Verpakken

Tijdens alle stappen staat kwaliteit van de processen en producten centraal. Daarom werken wij volgens HACCP richtlijnen en zijn wij FSSC22000 gecertificeerd. Dit stelt ons in staat om snel te schakelen en onze diensten naadloos af te stemmen op de wensen van de klant.

Mixmasters als productiebedrijf en leverancier

Mixmasters is als leverancier van poedervormige voedingssupplementen een betrouwbare en sterke partner voor haar klanten. De sterke punten van de service van MixMasters op een rijtje:

 • Klant staat altijd centraal
 • Uitstekende en betrouwbare dienstverlening
 • Persoonlijke aandacht
 • Sterk in productontwikkeling
 • All-in dienstverlening (van A-tot-Z)
 • Geproduceerd volgens hoogste kwaliteitsstandaarden
 • Snelheid – binnen enkele weken een product ontwikkelt en geleverd

Onze producten gaan de hele wereld over

Wij produceren producten die de hele wereld over gaan, daarom is productkwaliteit en kennis van lokale markten belangrijk.

Contact opnemen
map