Private label sportshakes

Voor het opzetten van uw eigen label sportshakes bent u bij MixMasters aan het juiste adres. MixMasters is producent en leverancier van diverse type sportshakes zoals proteïneshakes, pre-workouts, weightgainers, creatine en post-workout.

MixMasters ontwikkelt “unieke” recepturen; verzorgt de inkoop van de grondstoffen; en mengt/verpakt de producten voor bedrijven en merken in Europa. Bij MixMasters is het gehele productieproces van ‘productontwikkeling’ tot aan ‘het verpakken in de gewenste verpakking’ in eigen beheer. Dit maakt ons een flexibele productiepartner voor onze klanten.
Zowel de kwaliteit als prijs van grondstoffen variëren erg. Dankzij ons grote leveranciersnetwerk hebben wij beschikking over de beste kwaliteit grondstoffen. Hierdoor bent u bij MixMasters verzekerd van een hoogwaardig eindproduct tegen de beste prijs.

shutterstock_622744871

Waarom Mixmasters

MixMasters levert op efficiënte wijze maatwerkproducten. Dit in combinatie met een uitstekende service en een grote flexibiliteit maakt dat MixMasters voor u de ideale productiepartner is.

Productontwikkeling

Inkoop van ingrediënten

Mengen

Verpakken

Uw product

De beste kwaliteit sportshakes

MixMasters garandeert de beste kwaliteit. Dit doen wij door enkel de beste grondstoffen te gebruiken voor uw sportshakes en strenge veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Tijdens het proces voeren we verschillende controles uit om aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften te voldoen. MixMasters is FSSC22000 gecertificeerd.

Waarom kiezen voor MixMasters?

Wij zijn specialist op het gebied van poedervormige voedingssupplementen. MixMasters stemt totaaloplossingen af op uw behoeften. Een aantal redenen om voor ons te kiezen:

  • Klant staat altijd centraal
  • Uitstekende en betrouwbare dienstverlening
  • Persoonlijke aandacht
  • Sterk in productontwikkeling
  • All-in dienstverlening (van A-tot-Z)
  • Geproduceerd volgens hoogste kwaliteitsstandaarden
  • Snelheid – binnen enkele weken een product ontwikkelt en geleverd

Ook uw eigen merk sportshakes op de markt brengen?

Zowel grote als kleinere bedrijven kunnen bij ons terecht voor de ontwikkeling en productie van sportshakes. Wij hanteren lage start afnames, maar grotere batches zijn ook geen probleem. Onze grootste menger kan tot 3000 kg per batch produceren.

Onze producten gaan de hele wereld over

Wij produceren producten die de hele wereld over gaan, daarom is productkwaliteit en kennis van lokale markten belangrijk.

Contact opnemen
map