Proteïne shakes

Voor het opzetten van uw eigen label proteïne shakes bent u bij MixMasters aan het juiste adres. MixMasters is producent en leverancier van diverse type proteïne shakes zoals wei-eiwit (whey), caseïne en plantaardige eiwitshakes.

Dankzij onze kennis en expertise weten wij wat er in de markt speelt, hierdoor kunnen we voldoen aan uw vraag. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche en weten waar vraag naar is. Bij MixMasters bent u verzekerd van gedegen advies. Een product stellen we altijd volledig op maat samen. Wij hebben veel ingrediënten in diverse concentraties voor vrijwel alle wei- (whey-) en veganistische proteïne shakes standaard op voorraad. Al onze bestandsdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden gecontroleerd op zuiverheid. Hierdoor weet u zeker dat u een kwalitatief goed product verkoopt.

shutterstock_622744871

Waarom Mixmasters

MixMasters levert op efficiënte wijze maatwerkproducten. Dit in combinatie met een uitstekende service en een grote flexibiliteit maakt dat MixMasters voor u de ideale productiepartner is.

Productontwikkeling

Inkoop van ingrediënten

Mengen

Verpakken

Uw product

Productie proteïne shakes

Voor de groei en continuïteit van uw organisatie zijn productontwikkeling en innovatie van cruciaal belang. Bij ons bent u aan het juiste adres als u een de gehele productie of een deel ervan uit handen wil geven. MixMasters ontwikkelt “unieke” recepturen; verzorgt de inkoop van de grondstoffen; en mengt/verpakt de producten voor bedrijven. Bij MixMasters is het gehele productieproces van ‘productontwikkeling’ tot aan ‘het verpakken in de gewenste verpakking’ in eigen beheer. Dit maakt ons een flexibele productiepartner voor onze klanten.

Nadat u beslist heeft wat het definitieve recept moet zijn gaan we voor u aan de slag. Bij de ontwikkeling van uw recept garanderen wij een goede smaak en structuur. Dankzij de vele natuurlijke en synthetische aroma’s die wij in huis hebben zit er altijd een smaak tussen die aansluit op uw wensen. Onze proteïne shakes kunnen verpakt worden in:

 • Pouches (incl. zipsluiting).
 • Potten.
 • Emmers.
 • Zakken.
 • Big Bags.

Waarom kiezen voor MixMasters?

Onze totaaloplossingen voor proteïne shakes zijn compleet afgestemd op uw behoeften. MixMasters is expert op het gebied van poedervormige voedingssupplementen. Nog een aantal redenen om voor ons te kiezen:

 • Klant staat altijd centraal
 • Uitstekende en betrouwbare dienstverlening
 • Persoonlijke aandacht
 • Sterk in productontwikkeling
 • All-in dienstverlening (van A-tot-Z)
 • Geproduceerd volgens hoogste kwaliteitsstandaarden
 • Snelheid – binnen enkele weken een product ontwikkelt en geleverd

Ook uw eigen merk proteïne shakes op de markt brengen?

Zowel grote als kleinere bedrijven kunnen bij ons terecht voor de ontwikkeling en productie van proteïne shakes. Wij hanteren lage start afnames, maar grotere batches zijn ook geen probleem. Onze grootste menger kan tot 3000 kg per run produceren.
Zoekt u een leverancier voor uw proteïne shakes? Neem contact op met MixMasters, we vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen. Naast proteïne shakes bent u ook voor maaltijdshakes, eiwitshakes, weightgainers, creatineproducten, pre-workout en dieet shakes bij ons aan het juiste adres.

Onze producten gaan de hele wereld over

Wij produceren producten die de hele wereld over gaan, daarom is productkwaliteit en kennis van lokale markten belangrijk.

Contact opnemen
map