Private label supplementen

Wilt u graag private label supplementen en bent u op zoek naar een goede en betrouwbare leverancier? Dan bent u bij MixMasters aan het juiste adres!

Mixmasters is een producent en leverancier van poedervormige voedingssupplementen. Onder voedingssupplementen vallen onder andere proteïne- en dieet shakes, pre/post-workout producten, superfoods, weightgainers en maaltijdshakes.

Deze private label supplementen zijn enorm populair bij sportscholen, fysiopraktijken, afslankstudio’s en personal trainers. Deze partijen kunnen wij goed faciliteren bij de opzet van een eigen supplementen label. Dit omdat wij lage minimale afnamen hanteren.  Ook bij een lage startafname kunnen wij de mogelijkheid bieden om een uniek product op maat te ontwikkelen.

shutterstock_622744871

Waarom Mixmasters

MixMasters levert op efficiënte wijze maatwerkproducten. Dit in combinatie met een uitstekende service en een grote flexibiliteit maakt dat MixMasters voor u de ideale productiepartner is.

Productontwikkeling

Inkoop van ingrediënten

Mengen

Verpakken

Uw product

Private label supplementen begint bij MixMasters

Private label supplementen ontwikkelen begint bij Mixmasters. Wilt u private label supplementen in uw eigen huisstijl en op maat samengesteld? Wij helpen u graag. Bij Mixmasters is het gehele productieproces van ‘productontwikkeling’ tot aan ‘het verpakken in de gewenste verpakking’ in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij altijd enorm snel schakelen.

Door onze ervaring en expertise in zowel het ontwikkelen als de productie van supplementen kunnen we uw ideeën snel omzetten in producten. Binnen slechts enkele dagen tot enkele weken hebben wij uw product ontwikkeld en geleverd. MixMasters heeft veel ingrediënten standaard op voorraad om snel te kunnen schakelen.

Kwaliteit en beschikbaarheid van ingrediënten staan voorop bij het ontwikkelen van een receptuur. Na goedkeuring wordt een prijs opgesteld. Indien u akkoord gaat met de offerte zullen wij binnen enkele weken uw product in productie nemen en leveren.

Mixmasters als productiebedrijf en leverancier

Mixmasters is als leverancier van private label supplementen een betrouwbare en sterke partner voor haar klanten. De sterke punten van de service van MixMasters op een rijtje:

  • Klant staat altijd centraal
  • Uitstekende en betrouwbare dienstverlening
  • Persoonlijke aandacht
  • Sterk in productontwikkeling
  • All-in dienstverlening (van A-tot-Z)
  • Geproduceerd volgens hoogste kwaliteitsstandaarden
  • Snelheid – binnen enkele weken een product ontwikkelt en geleverd

Onze producten gaan de hele wereld over

Wij produceren producten die de hele wereld over gaan, daarom is productkwaliteit en kennis van lokale markten belangrijk.

Contact opnemen
map