Private label sport shakes

MixMasters is producent en leverancier van poedervormige sport shakes of sport supplementen. Voor de productie van uw label pre-/post-workout shakes of andere poedervormige supplementen bent u bij MixMasters aan het juiste adres. MixMasters is producent en leverancier van diverse type sportshakes zoals eiwit shakes, pre-/post- workouts, aminozuren enz.

Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit ingrediënten. Daarom leveren wij uitsluitend de beste kwaliteit sport shakes. Dankzij ons grote leveranciersnetwerk hebben wij beschikking over de beste kwaliteit grondstoffen.

 

shutterstock_622744871

Waarom Mixmasters

MixMasters levert op efficiënte wijze maatwerkproducten. Dit in combinatie met een uitstekende service en een grote flexibiliteit maakt dat MixMasters voor u de ideale productiepartner is.

Productontwikkeling

Inkoop van ingrediënten

Verpakking

Label- & design

Mengen & verpakken

Voordelen sport shakes door MixMasters

Ons R&D team creëert voor u innovatieve producten in eigen huis. MixMasters ontwikkelt “unieke” recepturen; verzorgt de inkoop van de grondstoffen; en mengt/verpakt de producten voor merken in Europa. Bij MixMasters bent u verzekerd van een all-in dienstverlening (van A-tot Z).

MixMasters biedt de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid. Zo kan u uw merk ook leveren aan (top)sporter die onbezorgd kunnen concentreren op wat er écht toe doet: gezond leven en het leveren van topprestaties.

Zuivere en goede kwaliteit sport shakes zijn voor sporters van groot belang. Het bevordert de sportprestaties tijdens of na de training. Wij zijn erg selectief als het gaat om onze leveranciers van supplement ingrediënten.

De zuiverheid van onze voedingssupplementen kunnen onafhankelijk worden getest in een daarvoor bevoegd en gecertificeerd laboratorium. MixMasters werkt samen met het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT). Hierdoor krijgen sporters de grootst mogelijke zekerheid dat voedingssupplementen géén doping bevatten.

Private label supplementen door MixMasters

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte leverancier voor uw private label supplementen? Dan bent u bij MixMasters aan het juiste adres!

Voordelen van onderbrengen van private label supplementen productie:

  • Voer uw ideeën uit zonder extra productiemiddelen, bespaar op apparatuur, huur of aankoop van productie- en opslagfaciliteiten,
  • Verlaag kosten en ontvang vooraf informatie over de uiteindelijke kosten voor uw project dankzij onze indicatieve calculaties,
  • Focus op de promotie van de producten, besteed uw productie uit en krijg meer tijd en middelen om u te concentreren op marketing en verkoop,
  • Verhoog de winstgevendheid, door scherp in te kunnen kopen
  • Leer nieuwe producten kennen door een snel R&D traject van concept naar productie, verkort uw leadtijd en vergroot uw concurrentievermogen.

Onze producten gaan de hele wereld over

Wij produceren producten die de hele wereld over gaan, daarom is productkwaliteit en kennis van lokale markten belangrijk.

Contact opnemen
map