Private label producent

Op zoek naar een goede en betrouwbare private label producent van poedervormige voedingssupplementen? Dan bent u bij MixMasters aan het juiste adres!

Mixmasters is een private label producent en leverancier van poedervormige voedingssupplementen. Onder voedingssupplementen vallen onder andere proteïne- en dieet shakes, pre/post-workout producten, superfoods, weightgainers en maaltijdshakes.

MixMasters ontwikkelt unieke producten; verzorgt de inkoop van de grondstoffen; en mengt/verpakt de producten voor bedrijven en merken in Nederland. Bij MixMasters kunt u het gehele productieproces van ‘productontwikkeling’ tot aan ‘het verpakken in de gewenste verpakking’ onderbrengen. Dit maakt ons een flexibele productiepartner voor onze klanten.

shutterstock_622744871

Waarom Mixmasters

MixMasters levert op efficiënte wijze maatwerkproducten. Dit in combinatie met een uitstekende service en een grote flexibiliteit maakt dat MixMasters voor u de ideale productiepartner is.

Productontwikkeling

Inkoop van ingrediënten

Mengen

Verpakken

Uw product

MixMasters: Private label producent

MixMasters is dé private label producent van poedervormige voedingssupplementen. Wij beheren het gehele productieproces. Hierdoor kunnen wij diverse diensten aanbieden. Hieronder vindt u een opsomming van onze diensten:

 • Productontwikkeling
 • Grondstof inkoop
 • Mengen van poedercomponenten
 • Verpakken

Voedingssupplementen op de markt brengen doet u altijd met behulp van de juiste producent en leverancier. Bij MixMasters kunt u het gehele productieproces van uw supplementen onderbrengen. Bij ons wordt er altijd rekening gehouden met actuele wet- en regelgeving bij het maken van recepturen. Ook dient van het product verpakt te worden in de meest geschikte verpakking, zowel marketing- als product technisch. MixMasters helpt u graag van A-tot-Z als private label producent.

Tijdens alle stappen staat productkwaliteit centraal. Daarom werken wij volgens HACCP richtlijnen en zijn wij FSSC22000 gecertificeerd. Dit stelt ons in staat om snel te schakelen en onze diensten naadloos af te stemmen op de wensen van de klant.

Mixmasters als productiebedrijf en leverancier

Mixmasters is als productiepartner een grote meerwaarde voor haar klanten. De sterke punten van de service van MixMasters op een rijtje:

 • Klant staat altijd centraal
 • Uitstekende en betrouwbare dienstverlening
 • Persoonlijke aandacht
 • Sterk in productontwikkeling
 • All-in dienstverlening (van A-tot-Z)
 • Geproduceerd volgens hoogste kwaliteitsstandaarden
 • Snelheid – binnen enkele weken een product ontwikkelt en geleverd

Onze producten gaan de hele wereld over

Wij produceren producten die de hele wereld over gaan, daarom is productkwaliteit en kennis van lokale markten belangrijk.

Contact opnemen
map