Ontwikkeling en productie van poedervormige voeding

MixMasters is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van private label maaltijdvervangers en maaltijdshakes. Wij zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen op deze alsmaar groeiende markt. Mensen hebben steeds minder tijd en hechten steeds meer waarde aan gezonde en snelle voeding. Bij MixMasters weten wij als geen ander hoe u daarop in kan spelen met innovatie producten!

shutterstock_622744871
shutterstock_429490462

Ontwikkeling en productie van supplementen

Naast poedervormige voeding is MixMasters ook expert in de ontwikkeling en productie van private label voedingssupplementen in poedervorm. Denk hierbij aan supplementen op het gebied van “Sport” en “Health”. Bij MixMasters zijn we op de hoogte van de laatste innovaties en ontwikkelingen in deze dynamische en hard groeiende markt. Met een rijk scala aan grondstoffen en (natuurlijke) aroma’s zijn wij in staat om als geen ander uw vraag en ideeën om te zetten in een uniek product!

Ontwikkeling en productie van overige producten

Bij MixMasters staan uw wensen en ideeën centraal. Dit houdt in dat wij graag met u meedenken bij lastige productievraagstukken en de ontwikkeling van innovatieve producten. Wij zetten al onze kennis en technieken in om voor u de beste oplossing te kunnen bieden. Naast maaltijdvervangers en sportvoeding mengt en verpakt MixMasters ook andere poedervormige voedingsmiddelen in uw eigen merk. Zowel in consumenten als in industriële verpakkingen.

Productontwikkelaar afwegen poeder

Nieuwsgierig naar wat we allemaal kunnen?

Neem direct contact op