Over ons

MixMasters is een sterk groeiende speler in de ontwikkeling en productie van private label voedingsmiddelen en voedingssupplementen in Europa.

Over MixMasters

Onze frisse blik op de markt en onze expertise over de producten maakt ons de uitgelezen partner voor uiteenlopende private label of contract manufacturing vraagstukken.

MixMasters verzorgt de productie van uw voedings- of supplementenmerk. Van productontwikkeling met een korte time-to-market tot het efficiƫnt en veilig mengen en verpakken van uw maaltijdshakes en supplementen. Wij helpen u graag.

Daarnaast bieden we aanvullende diensten zoals ondersteuning bij labeldesign en het verzorgen van een voedselveiligheidsplan. We verzorgen het gehele plaatje, u kunt zich met volle aandacht focussen op de marketing en sales van uw product.

bovenkant productie
Productontwikkelaar afwegen poeder

Historie

MixMasters is in 2015 gestart met als drijfveer het eenvoudiger maken om unieke en gezonde voedingsmiddelen in poedervorm op de markt te brengen. Deze drijfveer is sindsdien niet veranderd, de producten zijn wel uitgebreid. Naast poedervormige voeding en voedingssupplementen bieden we vanuit ons netwerk ook functionele repen aan. Omdat wij zien dat gezondheid en gemak onderweg steeds belangrijker wordt in de wereld van vandaag.

Nieuwsgierig naar wat we allemaal kunnen?

Direct contact opnemen