Onze kwaliteit

MixMasters streeft naar superieure kwaliteit en veiligheid. Beginnend met de inkoop van de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit, tot productie onder strikte naleving van FSSC 22000 kwaliteitsprocedures.

Een betrouwbare partner

MixMasters is FSSC22000 gecertificeerd.

Het FSSC 22000 certificaat is het internationaal erkend certificaat voor voedselveiligheid. Alle ingrediënten maar ook eindproducten worden onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstests. Bij MixMasters is kwaliteit ingebouwd in al onze processen van begin tot einde om de veiligste en meest effectieve producten op de markt te kunnen aanbieden. Dit maakt MixMasters een betrouwbare productiepartner.

Productontwikkelaar afwegen poeder

Inkoop van ingrediënten

De grondstoffen die in onze producten worden gebruikt, zijn hoogwaardige ingrediënten die uitsluitend worden gekocht van gerenommeerde leveranciers die volledig zijn doorgelicht en goedgekeurd door onze kwaliteitsafdeling.

Elke leverancier moet voldoen aan strikte selectiecriteria voor kwaliteitsprestaties, operations management en moet volgens een robuust kwaliteitssysteem werken. Vanwege de vele variaties die worden aangetroffen in veel ingrediënten die worden gebruikt in voedingssupplementen, waaronder seizoensgebonden, regionale en klimaatomstandigheden, heeft MixMasters meerdere betrouwbare leveranciers in verschillende regio's van de wereld geïdentificeerd en goedgekeurd. Omdat onze inkoopafdeling sterke relaties heeft opgebouwd met een omvangrijk netwerk van gerenommeerde leveranciers, kunnen we, waar mogelijk, snel grote hoeveelheden grondstoffen inkopen.

Hoe werken we?

Onze inkoop- en kwaliteitsafdeling zorgt ervoor dat de beste materialen bij de juiste leveranciers worden gekocht. Producten worden getest op geur, kleur, smaak, oplosbaarheid en werking. Pas als elk ontvangen grondstof voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen, is het geschikt om in productie te nemen. Grondstoffen worden vooraf gescreend om ervoor te zorgen dat ze bij ontvangst correct worden geïdentificeerd en gecontroleerd worden op veiligheid en geschiktheid.

Zodra grondstoffen zijn vrijgegeven en in productie worden gebruikt, volgt ons kwaliteitsteam voor kwaliteitscontrole nauwgezet elke fabricage stap. Procesinspecties op vaste controlepunten (CCP's) worden uitgevoerd voor strikte naleving van alle batchprocescontroles.

Bij de laatste verpakkingsstap van de productie wordt het eindproduct in de wacht gezet, terwijl monsters van het eindproduct worden genomen en getest in ons lab. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het product voldoet aan alle vastgestelde eisen. Pas nadat alle vereiste testen zijn voltooid met succesvolle resultaten, wordt het product vrijgegeven voor verzending naar de klant.

lab pic

Nieuwsgierig naar wat we allemaal kunnen?

Direct contact opnemen