Full-service

Onze dienstverlening reikt veel verder dan enkel het produceren van kwalitatief hoogstaande producten. Wij zien onszelf als samenwerkingspartner voor onze klanten.

Full-service dienstverlening

Wij denken mee aan conceptontwikkeling en -verbetering. Dit houdt in dat wij continue werken aan het optimaliseren van uw product en het ontwikkelen van innovatieve producten. Producten die passen binnen uw branding en uw concept. Ook op het gebied van marketing, verpakking, design en positionering werken wij graag mee om uw merk succesvol te maken.

Productontwikkeling
full-service

Afname mogelijkheden

Succesvolle en grote bedrijven zijn net als ieder ander bedrijf klein begonnen. Wij geloven in startende ondernemingen of productlijnen die onderscheidend zijn qua samenstelling en/of concept. Om deze initiatieven te helpen realiseren, en om vanaf het begin een sterke samenwerking neer te zetten, bieden wij flexibele instapmogelijkheden qua productie. Indien wij geloof hebben in uw product en uw bedrijf kunnen wij u een eenmalige minimale afname aanbieden van 250 kg per batch.

Labeldesign

Uw product valt of staat met een goed receptuur. En de juiste verpakking! Binnen enkele seconden maakt een consument onbewust haar keuze, en daarin speelt met name de verpakking een grote rol. Een mooi, strak en marketingtechnisch goed vormgegeven verpakking zorgt ervoor dat uw product eruit springt en meer verkocht wordt. Wij werken graag met u mee aan het ontwerpen van uw labels en zorgen voor een eindcontrole op uw productinformatie conform EU-wet en -regelgeving.

Volledig ontzorgen noemen wij dat!

mockups verpakkingen mm
HACCP (2)

Voedselveiligheidsplan

Als u levensmiddelen produceert, verwerkt of distribueert dient uw bedrijf een voedselveiligheidsplan op te stellen. Stel u wilt uw product bij ons laten maken en verkopen via een webshop, dan moet u ook een voedselveiligheidsplan hebben. Wij kunnen ons voorstellen dat dit zaken zijn waar u niet 1, 2, 3, over nagedacht hebt. Gelukkig hebben wij uitgebreide kennis op het gebied van voedselveiligheid en kunnen wij u hierin assisteren. Binnen no-time hebben we samen met u een voedselveiligheidsplan opgesteld die specifiek gericht is op uw bedrijfsvoering. Zo kunt u zich zorgeloos focussen op de groei van uw bedrijf!

Nieuwsgierig naar wat we allemaal kunnen?

Direct contact opnemen