Eiwitshakes op maat

Voor het opzetten van uw eigen label eiwitshakes bent u bij MixMasters aan het juiste adres. MixMasters is producent en leverancier van diverse type eiwitshakes zoals wei-eiwit (whey), caseïne en plantaardige (vegan) eiwitshakes.

Zuivere en goede kwaliteit eiwit is voor sporters van groot belang. Het bevordert spieropbouw en spierherstel na een training. Wij zijn erg selectief als het gaat om onze leveranciers van dierlijke of plantaardige eiwitten. Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit eiwitten. Daarom leveren wij uitsluitend de beste kwaliteit eiwitshakes. Dankzij ons grote leveranciersnetwerk hebben wij beschikking over de beste kwaliteit grondstoffen. Hierdoor bent u bij MixMasters verzekerd van een hoogwaardig eindproduct. Daarnaast nemen we strenge veiligheidsmaatregelingen in acht tijdens het productieproces.
Oftewel, Voor topkwaliteit wei-eiwit isolaat en concentraat bent u bij MixMasters aan het juiste adres!

shutterstock_622744871

Waarom Mixmasters

MixMasters levert op efficiënte wijze maatwerkproducten. Dit in combinatie met een uitstekende service en een grote flexibiliteit maakt dat MixMasters voor u de ideale productiepartner is.

Productontwikkeling

Inkoop van ingrediënten

Mengen

Verpakken

Uw product

Voordelen eiwitshakes door MixMasters

Wij creëren nieuwe innovatieve producten in eigen huis. U kunt ervoor kiezen het gehele productieproces aan ons uit te besteden of slechts een gedeelte ervan.
MixMasters ontwikkelt “unieke” recepturen; verzorgt de inkoop van de grondstoffen; en mengt/verpakt de producten voor bedrijven en merken in Nederland. Bij Mixmasters is het gehele productieproces van ‘productontwikkeling’ tot aan ‘het verpakken in de gewenste verpakking’ in eigen beheer. Dit maakt ons een flexibele productiepartner voor onze klanten.

Uw eigen private label beginnen?

Wij zijn sterk in de productie en het verpakken van eiwitshakes onder uw eigen merk.
Wij beginnen vaak met een introductiegesprek waarbij wij uw wensen en de technische mogelijkheid van het project onderzoeken. Daarnaast nemen wij alle mogelijkheden m.b.t. ingrediënten, verpakkingsmaterialen en labeldesign met u door. Van A tot Z doorlopen we met u de stappen om uw eigen eiwitshake merk te realiseren. Heeft u een innovatief product in gedachte? Wij helpen u graag bij de realisatie hiervan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. U bent ook van harte welkom voor een goed gesprek en rondleiding op locatie.

Onze producten gaan de hele wereld over

Wij produceren producten die de hele wereld over gaan, daarom is productkwaliteit en kennis van lokale markten belangrijk.

Contact opnemen
map