Eigen supplementen lijn

Wilt u graag een eigen supplementen lijn en bent u op zoek naar een goede en betrouwbare leverancier? Dan bent u bij MixMasters aan het juiste adres!

Mixmasters is een producent en leverancier van poedervormige voedingssupplementen. Onder voedingssupplementen vallen onder andere proteïne- en dieet shakes, pre/post-workout producten, superfoods, weightgainers en maaltijdshakes.

Wij kunnen helpen met creëren, het opzetten en het leveren van uw eigen supplementen lijn. Bij MixMasters ontwikkelen wij unieke producten; verzorgen de inkoop van de grondstoffen; en mengen/verpakken de producten voor bedrijven en merken in Nederland. Bij Mixmasters is het gehele productieproces van ‘productontwikkeling’ tot aan ‘het verpakken in de gewenste verpakking’ in eigen beheer.

shutterstock_622744871

Waarom Mixmasters

MixMasters levert op efficiënte wijze maatwerkproducten. Dit in combinatie met een uitstekende service en een grote flexibiliteit maakt dat MixMasters voor u de ideale productiepartner is.

Productontwikkeling

Inkoop van ingrediënten

Mengen

Verpakken

Uw product

Eigen supplementen lijn begint bij MixMasters

Een eigen supplementen lijn begint bij Mixmasters. Wilt u een eigen supplementen lijn in uw eigen huisstijl en op maat samengesteld? Wij helpen u graag.

Bij het op de markt brengen van een eigen supplementen lijn komt behoorlijk wat kijken. Mixmasters helpt u graag van A-tot-Z bij het lanceren van uw eigen merk! Wij leveren diensten als receptuur ontwikkeling, grondstof inkoop, mengen van poedervormige voeding in grote en kleine batches en wij vullen af/verpakken (incl. labelen van verpakkingen).

Er moet een receptuur komen waarbij rekening gehouden wordt met wet- en regelgeving. Daarnaast dient het product verpakt te worden in de meest geschikte verpakking, zowel marketing- als product technisch. Tijdens alle stappen staat productkwaliteit centraal. Daarom werken wij volgens HACCP richtlijnen en zijn wij FSSC22000 gecertificeerd. Dit stelt ons in staat om snel te schakelen en onze diensten naadloos af te stemmen op de wensen van de klant.

Mixmasters als productiebedrijf en leverancier

Mixmasters is als productiebedrijf en leverancier van poedervormige voedingssupplementen een sterke partner voor haar klanten met een eigen supplementen lijn. De sterke punten van de service van MixMasters op een rijtje:

  • Klant staat altijd centraal
  • Uitstekende en betrouwbare dienstverlening
  • Persoonlijke aandacht
  • Sterk in productontwikkeling
  • All-in dienstverlening (van A-tot-Z)
  • Geproduceerd volgens hoogste kwaliteitsstandaarden
  • Snelheid – binnen enkele weken een product ontwikkelt en geleverd

Onze producten gaan de hele wereld over

Wij produceren producten die de hele wereld over gaan, daarom is productkwaliteit en kennis van lokale markten belangrijk.

Contact opnemen
map