De all-in dienstverlener voor innovatieve productontwikkeling, mengen en verpakken

Productontwikkeling

Inkoop van ingrediënten

Mengen

Verpakken

Uw product

Productontwikkeling

Samen creëren wij op basis van uw wensen de beste producten (co-creatie). MixMasters zet in op innovatieve concepten die voldoen aan uw eisen en de eisen van uw klant.

Wij zien het als onze taak om trends en ontwikkelingen in de markt te signaleren en op basis hiervan innovatieve producten te ontwikkelen.

Wij beschikken over een breed scala aan ingrediënten en natuurlijke aroma’s. Hierdoor garanderen wij een goede smaak en structuur bij de ontwikkeling van uw product.

Productontwikkeling
magazijn

Inkoop van ingrediënten

MixMasters beschikt over een breed netwerk van leveranciers. Hierdoor zijn we in staat om een groot scala aan ingrediënten direct in te kopen. Alle ingrediënten die wij inkopen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Door onze strenge eisen kunnen wij u de hoogste kwaliteit aan producten garanderen.

Mengen

MixMasters mengt haar ingrediënten in een uiterst efficiënt ingerichte mengafdeling. Wij beschikken over een variëteit aan mengers waardoor zowel grote als kleine runs efficiënt geproduceerd kunnen worden.

Hierdoor zijn wij in staat om op zowel grote als kleine schaal efficiënt te produceren.

mengen
verpakking1

Verpakken

MixMasters helpt u graag bij uw verpakkingsvraagstuk. Wij kunnen uw producten verpakken in zowel industriële- als consumentenverpakkingen. Denk hierbij aan sachets, potten, zakken en big bags variërend van 10 gram tot 1000 kilogram. We denken graag met u mee over de ideale verpakking voor uw product!

Uw product!

Verpakking
Bij MixMasters kiest u uit een uitgebreid assortiment aan industriële- en consumenten verpakkingsmaterialen. Zo zit er altijd een geschikte verpakking voor uw product bij. De verpakking van uw product is enorm belangrijk voor het succes van uw merk. Consumenten maken o.a. de keuze voor uw product op basis van uw verpakking. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte verpakking voor uw product.

Labeldesign
Naast het formuleren van een uniek receptuur en uw verpakkingsvraagstuk helpen wij u ook graag met uw unieke labeldesign in de gewenste huisstijl. Uiteraard worden de labels afgestemd op de meest actuele wet- en regelgeving in de markt.

Onze designers helpen u graag met een op maat gemaakte label en een product mockup voor op uw website.

Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven.

uw product!

Nieuwsgierig naar wat we allemaal kunnen?

Direct contact opnemen